Om mig

Jeg er født i 1965, er gift og har tre store drenge født i 1991, 1995 og 2001.

Jeg har altid været meget optaget af spørgsmålet om hvordan vi mennesker bliver dem vi er.

Min nysgerrighed, undren og dybe respekt for menneskers evne til at udvikle sig og hele har altid været en del af drivkraften i mit arbejde med mig selv og med andre mennesker.

Det har udfoldet sig i forskellige sammenhænge og med forskelligt fokus:

Jeg var i 15 år ansat i Frederiksberg Kommune hvor jeg især arbejdede med unge gravide, med nye mødre og med deres familier.

Herefter har jeg været privatpraktiserende psykoterapeut. Jeg har gennem tiden talt med mennesker som har været i pine på mange forskellige måder og som med stort mod og sårbarhed har arbejdet sig igennem smerten og ud på den anden side.

Det som altid bevæger mig dybt, er det fælles menneskelige ønske om heling og et liv med farver, drivkraft, lidenskab og ro. Jeg oplever at dette gælder uanset hvilke problemer man bokser med.

Jeg er et fejlbarligt menneske af kød og blod. Jeg træder i spinaten ind i mellem, og jeg formår ikke altid at leve op til mine egne og andres forventninger til mig. Jeg kender til smerte og grå meningsløshed og rådvildhed.

Men jeg mærker også hver dag en dyb taknemmelighed og glæde ved livet og alle farverne, grinene, begejstringen og politisk ukorrekthed. Jeg tror efterhånden at jeg har fundet mig til rette i mig selv og i livet, og jeg oplever at jeg kan være med mennesker både på grund af og på trods af den jeg er.

Jeg ved at det er muligt at finde sin vej igennem livet uanset hvad man er rundet af. Vejene er blot forskellige og skal respekteres.

Jeg er ved at skrive en bog om traumer og heling, og jeg er også musiker og komponist.

 

Uddannelser

· Jeg er fysioterapeut fra Københavns Fysioterapiskole 1995 og har videreuddannet mig i ressourceorienteret fysioterapi (kropsterapi)

· Jeg er psykoterapeut fra Kempler Instituttet 2007

· 1-årig efteruddannelse i mor/barn intervention fra Peter Sabroe Seminariet i Århus

· 1-årig efteruddannelse i neuroaffektiv psykoterapi (v/ Susan Hart og Marianne Bentzen)

· Jeg videreuddanner mig løbende i blandt andet stress- og traumeterapi og i neuroaffektiv psykoterapi

· Jeg modtager selv supervision hos psykoterapeut Svend O. Andersen, Århus.

 

Læs her en kort redegørelse af, hvad neuroaffektiv psykoterapi er!